Missie


Dit zijn wij

DOC Kaas is een Nederlandse kaasproducent. De coöperatieve onderneming – opgericht in 1895 – produceert jaarlijks op twee productielocaties in Hoogeveen Nederlandse kaas die wereldwijd wordt afgezet. De bron van deze kaas, ongeveer 1 miljard liter melk, wordt geleverd door leden-melkveehouders. DOC Kaas heeft ongeveer 230 medewerkers.

DOC Kaas is op 1 april 2016 gefuseerd met de Duitse zuivelonderneming DMK GROUP. Daarmee is de onderneming DOC Kaas B.V. een dochteronderneming geworden van DMK en is de coöperatie DOC Kaas U.A. mede-eigenaar van DMK.

Voor meer informatie over DMK GROUP: www.dmk.de/nl

In de Benelux, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Scandinavië is DOC Dairy Partners B.V. – eveneens een dochteronderneming van DMK – verantwoordelijk voor de afzet aan retail, foodservice en industriële afnemers.  Zowel onder het eigen handelsmerk Dutch Original Cheese als onder private label. DOC Dairy Partners levert naast kaas een breed assortiment andere zuivelproducten van DMK.

Voor meer informatie over DOC Dairy Partners: www.docdairypartners.nl

Missie DOC Kaas

Wij streven naar een zo hoog mogelijke melkprijs voor onze eigenaren: de leden-melkveehouders. Dat doen we door iedere dag goede Nederlandse kaas te maken die wereldwijd wordt afgezet