Kwaliteitsproducten

DOC Kaas is in de eerste plaats natuurlijk: 'kaas'. Kaas die uiteindelijk wordt toegepast als kaas voor op het brood, maar net zo goed als smeltkaas voor de fondue of voor gebruik in borrelhapjes en pizza-industrie. Kortom: DOC Kaas verwerkt verse koemelk tot kaas van hoge kwaliteit voor de professionele kaasverwerkingsindustrie en de export. Onze afnemers kunnen daarbij rekenen op een ruime keuze uit folie- en natuurgerijpte kaas, kaas met of zonder gaten en kaas met diverse vet- en zoutgehaltes. Met het oog op efficiency krijgt de kaas veelal een rechthoekige vorm, maar we produceren ook een breed assortiment aan ronde kazen. Alles geheel afgestemd op de wensen van de klant. DOC Kaas staat ook voor Dutch Original Cheese, ons internationale handelsmerk.

Kwaliteit

Met het oog op de kwaliteit van onze producten hebben we ruimschoots geïnvesteerd in de modernste technologie op het gebied van de melkbehandeling (bactofugeren) en de wijze van kaasbereiding (casomatic). Middels meetapparatuur en monsterpunten in de productielijn monitoren onze laboranten voortdurend de kwaliteit van het productieproces en de samenstelling van het product. Met al deze maatregelen loopt DOC Kaas in de voorhoede.