Werken bij DOC Kaas

Werken bij DOC Kaas
Kaas maken is ons vak. Dat doen wij sinds 1895. De bron van onze kaas, de melk, is afkomstig van onze eigenaren, de leden-melkveehouders. Zij leveren melk van onberispelijke kwaliteit en leggen daarmee de basis voor goede kaas die wereldwijd wordt geconsumeerd.

Als DOC Kaas streven wij naar continue verbetering in alles wat wij doen. En het klinkt wellicht wat saai, maar voorspelbaarheid en betrouwbaarheid zijn voor ons belangrijk. Voorspelbaar en betrouwbaar, zodat klanten en business partners weten wat ze mogen verwachten en medewerkers wat ze moeten doen. Dat vereist een professionele organisatie met de juiste kennis.

DOC Kaas produceert een ruim assortiment folie- en natuurgerijpte kaas op twee locaties in Hoogeveen. Daarnaast worden de nevenproducten wei en gecondenseerde melk tot waarde gebracht. Het bedrijf is in april 2016 gefuseerd met de Duitse zuivelonderneming DMK GROUP en is sindsdien een dochteronderneming van DMK. DOC Kaas heeft ongeveer 230 medewerkers.

Uitgangspunt bij onze activiteiten is een duurzame bedrijfsvoering die rekening houdt met mens, dier en omgeving. Wij minimaliseren waar mogelijk de milieueffecten van ons productieproces; van de aanvoer van de melk tot de distributie naar onze klanten.

Wij committeren ons in de totale kaasketen aan hoge standaarden op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Door efficiënt, effectief en flexibel te werken en door technologische bekwaamheid zijn wij in staat goede kwaliteit kaas af te leveren, afgestemd op de wensen van de klant.

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Indien wij op dit moment geen (geschikte) vacatures beschikbaar hebben, kunt u natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Wij houden dan uw gegevens een half jaar in portefeuille en zullen u benaderen als er een passende vacature beschikbaar komt.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures:

Leerling Operator SP

Flexmedewerker Start People